NRC Reader Opinie & Debat

NRC Reader Opinie & Debat
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 17 oktober 2013
Bedrijf: NRC Media
Grootte: 19.66 MB
Versie: 1.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

NRC Reader Opinie & Debat is een digitale uitgave van NRC. Zes dagen per week stelt de opinieredactie een editie samen met 5-8 opiniestukken en columns.

· Maandag tot en met zaterdag om 14 uur een nieuwe editie
· Opiniestukken over actuele onderwerpen
· Dagelijks columns

Als je een abonnement afsluit via In App Subscription op je iPad is de prijs 5,99 (maand) of 59,99 (jaar). Als je een abonnement afsluit op je iPhone is de prijs 4,49 (maand) en 49,99 (jaar). NB: Je kunt dit abonnement gebruiken op al je Apple-apparaten.

Over Reader Opinie & Debat
Reader Opinie & Debat is een uitgave van NRC Media, de uitgever van NRC Handelsblad en nrc.next. De applicatie is ontworpen en ontwikkeld door Moop.nl

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

NRC Reader Opinie & Debat
waarderingen: iPhone/iPad App - NRC Reader Opinie & Debatwaarderingen: iPhone/iPad App - NRC Reader Opinie & Debatwaarderingen: iPhone/iPad App - NRC Reader Opinie & Debatwaarderingen: iPhone/iPad App - NRC Reader Opinie & Debatwaarderingen: iPhone/iPad App - NRC Reader Opinie & Debat
door Hans de Bakker
Niet in kiosk
Erg tevreden met de NRC Reader. Dit lijkt een mooie aanvulling op Reader. Grote min dat de app opeens niet in de Kiosk staat. 1 ster voor de inhoud en 1 ster voor de vormgeving van de app.
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store