ND©

ND©
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 1 maart 2011
Bedrijf: Nederlands Dagblad
Grootte: 2.31 MB
Versie: 1.0.1
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Met deze applicatie kunt u dagelijks het complete Nederlands Dagblad lezen. Het Nederlands Dagblad is een christelijke krant die u niet alleen op de hoogte houdt van het nieuws, maar die ook op eigen wijze achtergronden bij het nieuws belicht. Onze ruim 50 redacteuren zijn uitstekend geïnformeerd en brengen spraakmakende verhalen uit ondermeer de werelden van kerk, geloof, politiek en samenleving.

De applicatie is gratis. Bent u abonnee? Dan betaalt u verder niets. Bent u geen abonnee? Dan betaalt u voor een los nummer van het Nederlands Dagblad € 0,79. Voor dat geld krijgt u nieuws, achtergronden, opinie, debat en verstrooiing. Iedere morgen verschijnt er een nieuwe krant. Losse nummers die u heeft gekocht, zijn ook offline beschikbaar.

De redactie van het Nederlands Dagblad wenst u veel leesplezier!

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

ND©
waarderingen: iPhone/iPad App - ND©waarderingen: iPhone/iPad App - ND©waarderingen: iPhone/iPad App - ND©waarderingen: iPhone/iPad App - ND©waarderingen: iPhone/iPad App - ND©
door MB357543
MB35
Op zich een mooie app, maar na verloop van tijd loopt de app vast en geeft bij een nieuwe aankoop van een losse krant alleen maar de melding 'u kunt dit artikel niet met dit account kopen'. Heb de app opnieuw moeten installeren om weer te kunnen aankopen, maar ben daardoor de reeds aangekochte kranten kwijt en dat vind ik erg jammer.
ND©
waarderingen: iPhone/iPad App - ND©waarderingen: iPhone/iPad App - ND©waarderingen: iPhone/iPad App - ND©waarderingen: iPhone/iPad App - ND©waarderingen: iPhone/iPad App - ND©
door DevApp2
Crasht te vaak
Prima app om de krant te lezen. Zeker ook omdat het off line kan.Super vindt ik ook de mode waarin je de links de koppen hebt en snel kan schakelen tussen de artikelen.Maar, sinds de update van de iPad naar os 5 crasht de app zeer regelmatig, waardoor die eigenlijk onbruikbaar geworden is.Het ligt niet aan het geheugen gebruik, zoals op de site van het nd gemeld wordt, want deze iPad heeft genoeg vrij geheugen.Dus graag een echte update en dan op naar de vijf sterren.
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store