De Standaard Digitale Edities

De Standaard Digitale Edities
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
waarderingen: iPhone/iPad App - De Standaard Digitale Editieswaarderingen: iPhone/iPad App - De Standaard Digitale Editieswaarderingen: iPhone/iPad App - De Standaard Digitale Editieswaarderingen: iPhone/iPad App - De Standaard Digitale Editieswaarderingen: iPhone/iPad App - De Standaard Digitale Edities 5 waarderingen
Plaatsingsdatum: 29 augustus 2011
Bedrijf: Corelio Publishing
Grootte: 14.22 MB
Versie: 3.3.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

★ iPad: Lees de krant in de klassieke krantenweergave of in de tablet-versie, speciaal opgemaakt voor iPad
★ iPad: Ontdek alle krantenartikelen in één oogopslag met de nieuwsscan
★ iPhone: Doorblader de krant en lees in tekstweergave
★ iPad & iPhone: ontvang gratis nieuwsalerts en blijf nog beter op de hoogte
★ Download de app en krijg meteen één gratis krant!

De app van De Standaard is een universele applicatie die u zowel op iPad als iPhone of iPod Touch kan installeren.

★ iPad

Op de iPad biedt De Standaard u als eerste Vlaamse krant naast een digitale weergave van de papieren krant ook een tablet-versie van de krant aan, die speciaal voor dit device wordt opgemaakt.

De papieren weergave toont de krant zoals ze op papier wordt gedrukt. U zoomt in op de pagina’s of klikt artikels aan om ze in tekstvorm te lezen. De tablet-versie daarentegen biedt u met zijn dynamische design, heldere navigatie en extra foto’s een hele nieuwe digitale leeservaring. Via de nieuwsscan krijgt u ook snel een overzicht van de volledige krant.

Als gebruiker kiest u zelf welke versie u het liefst leest. In beide versies biedt De Standaard u nieuwsupdates aan, en heeft u toegang tot de vijf regionale edities. U krijgt ook alle bijlagen van De Standaard te lezen.

★ iPhone & iPod Touch

Ook op de iPhone en iPod Touch kan u de krant downloaden. Eén klik op de pagina volstaat om de artikels in tekstvorm te lezen. Nieuw is dat ook de bijlagen in de iPhone-versie beschikbaar zijn.
Zowel bij iPad als iPhone en iPod Touch kan u de krant na het downloaden ook offline lezen.
Zowel bij iPad als iPhone en iPod Touch kan u inschrijven op de gratis nieuwsalerts die De Standaard verstuurt bij belangrijke nieuwsfeiten verstuurt. Gemiddeld gaat het om 5 tot 8 berichten per week.

Abonnees van De Standaard hebben gratis toegang tot de iPad-editie (met uitzondering van weekendabonnementen).

In losse verkoop downloadt u de volledige krant van De Standaard inclusief al zijn bijlagen voor 1,59 euro tijdens de week of 2,99 euro voor de weekendkrant.

Naast losse nummers, kan u in de app ook een abonnement nemen. De Standaard biedt via de iTunes-store een automatisch hernieuwbaar weekabonnement aan. Hiervoor betaal je 4,99 euro.

De losse verkoop en abonnementen worden via je iTunes-account verrekend en beheerd, volgens de modaliteiten die door iTunes werden bepaald:

Tijdens de duur van het abonnement kan je alle beschikbare kranten downloaden zonder bijkomende kosten. Er verschijnt dagelijks een nieuwe krant, behalve op zon- en feestdagen.

✓ De betaling gebeurt via je iTunes-account bij de bevestiging van de aankoop.
✓ Het abonnement wordt automatisch vernieuwd, tenzij je de automatische vernieuwing uitschakelt, ten laatste 24 uur voor het aflopen van de abonnementsperiode. Default staat de automatische vernieuwing aan.
✓ De betaling voor een volgende abonnementsperiode gebeurt via je iTunes-account, 24 uur voor het aflopen van het lopende abonnement.
✓ Als gebruiker kan je je abonnement zelf beheren. Je kan de automatische vernieuwing uitzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan, op je iPad of op je computer. Klik daar opeenvolgend op Store > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.
✓ Je kan een abonnement niet stopzetten tijdens de looptijd van het abonnement
✓ Onze Privacy Policy en gebruiksvoorwaarden vindt u op https://www.standaard.be/ios-privacy
✓ Wanneer je een abonnement afsluit, vervallen de overblijvende gratis kranten die je eventueel nog tegoed hebt.

Stuur uw feedback naar: onlineservice@corelio.be

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store