De Limburger Digitaal

De Limburger Digitaal
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 21 mei 2015
Bedrijf: Uitgeversmaatschappij De Limburger B.V
Grootte: 21.81 MB
Versie: 1.0.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

Lees Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad op iPad, iPhone en iPod Touch. Als abonnee heb je altijd en overal digitaal toegang tot jouw favoriete krant. De app geeft je de mogelijkheid zonder bijkomende kosten alle 7 regio-edities van Dagblad De Limburger te lezen en 1 regio-editie van Limburgs Dagblad.

Nog geen abonnement?
Op www.limburger.nl/abonnement kun je snel een eenvoudig het abonnement kiezen dat bij jou past: de papieren krant + de digitale krant of alleen de digitale krant. Wist je dat je als abonnee van de papieren krant alle dagen gratis toegang hebt tot De Limburger Digitaal? Een perfecte combinatie dus!

Losse aankoop
Via iTunes kun je De Limburger Digitaal per dag (0.99€) kopen, voor een week (5.99€) (6 dagen) of voor alleen het weekend (1.99€). De losse aankoop wordt verrekend en beheerd via je iTunes-account. Zie www.limburger.nl/abonnement voor de algemene voorwaarden en https://service.limburger.nl/disclaimer/ voor de privacy policy van Media Groep Limburg, de uitgever van Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad

Auto renewal
Indien je De Limburger Digitaal voor een week (6 dagen) hebt aangeschaft (5.99€) wordt dit abonnement automatisch vernieuwd, tenzij je de automatische vernieuwing uitschakelt, ten laatste 24 uur voor het aflopen van de lopende abonnementsperiode. Default staat de automatische vernieuwing aan.
- De betaling wordt verrekend en beheerd via je i-Tunes-account na confirmatie van je aankoop.
- De betaling voor een volgende abonnementsperiode gebeurt via je iTunes-account, 24 uur voor het aflopen van het lopende abonnement.
- Annulering van een lopende abonnement is niet mogelijk tijdens de lopende abonnementsperiode
- Als gebruiker kun je je abonnement zelf beheren. Je kan de automatische vernieuwing uitzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan, op je iPad of op je computer. Klik daar opeenvolgend op Store > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.
- Algemene voorwaarden van Media Groep Limburg, uitgever van De Limburger Digitaal, vindt u hier: www.limburger.nl/abonnement
- Privacy policy van Media Groep Limburg, uitgever van de De Limburger Digitaal, vindt u hier: https://service.limburger.nl/disclaimer/

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store