De Groene Amsterdammer

De Groene Amsterdammer
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 29 juni 2015
Bedrijf: De Groene Amsterdammer
Grootte: 6.94 MB
Versie: 1.0.0
App Type: Universal (iPhone / iPod Touch / iPad)

Beschrijving

In deze tijd van aanhoudende intellectuele verschraling biedt De Groene Amsterdammer zijn intelligente lezers diepgravende verslaggeving, onderzoeksjournalistiek en essays van de beste denkers uit binnen- en buitenland. Liefhebbers van kunst en literatuur lezen De Groene voor de gefundeerde kritiek van gepassioneerde kenners, dus zonder sterren en ballen.

Met deze iPhone en iPad-app heeft u De Groene altijd bij de hand. De app heeft een archief van 30 edities. Plus de mogelijkheid om artikelen die u nog wilt lezen, voor uzelf als bookmarks apart te zetten.

De nieuwe Groene Amsterdammer verschijnt wekelijks in de Kiosk op het startscherm van uw iPhone of iPad.

Als u al abonnee bent van De Groene Amsterdammer kunt u na inloggen direct gebruikmaken van de app. U kunt als abonnee inloggen met uw emailadres en wachtwoord. Het wachtwoord kunt u vinden in de bevestigingsmail van uw abonnement. Meer informatie over de rechten van verschillende abonnementen op De Groene Amsterdammer vindt u op onze website.
Vragen? Bijvoorbeeld over inloggen? Kijk op www.groene.nl/app voor veelgestelde vragen en antwoorden en voor de contactgevens van onze helpdesk.

Als niet-abonnee is het mogelijk om in de Kiosk losse nummers te kopen voor €4,99 (een regulier nummer) of €5.99 (een dubbelnummer). De betaling wordt in rekening gebracht bij uw iTunes account bij bevestiging van de aankoop.

De 30 meest recente edities blijven in het archief beschikbaar in de app. Oudere edities worden uit de app verwijderd. Abonnees kunnen alle edities en jaargangen inzien via www.groene.nl/archief

Als digitaal abonnee heeft u toegang tot de app, alle webartikelen en het historisch archief op onze website. Kiest u het volledige Groene-abonnement, dan ontvangt u alles wat een digitale abonnee ontvangt, plus wekelijks De Groene Amsterdammer thuis, speciale bijlagen en zes keer per jaar De Gids, het oudste literaire tijdschrift van Nederland.

Op deze publicatie zijn de gebruiksvoorwaarden https://www.groene.nl/pagina/gebruiksvoorwaarden en het privacy/cookie statement https://www.groene.nl/pagina/privacy_cookies van toepassing.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

De Groene Amsterdammer
waarderingen: iPhone/iPad App - De Groene Amsterdammerwaarderingen: iPhone/iPad App - De Groene Amsterdammerwaarderingen: iPhone/iPad App - De Groene Amsterdammerwaarderingen: iPhone/iPad App - De Groene Amsterdammerwaarderingen: iPhone/iPad App - De Groene Amsterdammer
door Leestip
De Groene
Goed werkende app van meest onafhankelijke blad van Nederland.
blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store