BelCompany

BelCompany
Prijs: GRATIS
Categorie: Nieuws
Geen waarderingen
Plaatsingsdatum: 20 juli 2012
Bedrijf: BelCompany
Grootte: 2.75 MB
Versie: 1.0
App Type: iPhone / iPod Touch

Beschrijving

BelCompany maakt je mobiele leven weer iets makkelijker met de BelCompany App.
In de BelCompany app vind je een voorselectie van apps voor je telefoon, krijg je een herinnering wanneer je abonnement afloopt en kan je alle vragen die je hebt over mobiele telefonie direct per telefoon, mail of Twitter stellen.

App Top 5
BelCompany helpt je met de keuze van de leukste apps.
Iedere week heeft BelCompany een selectie van 5 apps die de moeite waard zijn om eens te bekijken. Een keuze maken uit 150.000 apps is natuurlijk lang niet altijd eenvoudig. Met deze voorselectie was kiezen nog nooit zo makkelijk.

Mijn abonnement
BelCompany helpt je in de gaten te houden wanneer je abonnement afloopt.
Vul de begindatum van je abonnement in en BelCompany maakt een herinnering in je agenda voor als je abonnement afloopt en je een nieuwe toestel mag uitzoeken. Zo zorg je ervoor dat je altijd weer op tijd het nieuwste toestel hebt.

Nieuws
Volg het laatste nieuws over mobieltjes, tablets en platformen.
Wil je bij blijven met het laatste nieuws en de actuele ontwikkelingen in de mobiele markt? BelCompany zorgt dat je niets meer mist. Het mobiele nieuws zit voortaan standaard in je broekzak.
Volg ons ook via Facebook en de Twitterstream om helemaal bij te blijven.

Toestellen en omschrijvingen
Toe aan een nieuw toestel of gewoon geïnteresseerd in de nieuwste toestellen? In de BelCompany app staat het nieuwste assortiment toestellen voor je op een rijtje.

Winkel zoeken
Zoek je een winkel? Zoek op plaatsnaam en navigeer direct naar de winkel die je zoekt. Eerst even bellen kan natuurlijk ook. Bel direct uit de app naar de winkel van jouw keuze.

Datateller
Blijf op de hoogte van je dataverbruik via de BelCompany datateller.

Contact
Alle vragen die je hebt over telefonie worden direct in je broekzak beantwoord. Bel, mail of tweet met de klantenservice.

Installeren / Bekijk in App Store

Schermafbeeldingen van app


Recensies van gebruikers

blog comments powered by Disqus

Installeren

InstallerenBekijk in App Store